ویزای شینگن برای سفرهای اروپایی


ویزای شینگن برای سفرهای اروپایی


مدارک مورد نیاز جهت درخواست ثبت نام توررهای اروپایی بر طبق چک لیست سفارت مربوطه :

 

مدارک شغلی:

* برای دانشجویان و اعضای هئیت علمی دانشگاه ها:

کارت بین المللی دانشجویی‌، گواهی اشتغال به تحصیل‌، اصل حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی

* برای دانش آموزان :

گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش‌آموزی

* برای صاحبان شرکت های خصوصی مدیر عامل، عضو هئیت مدیره :

اصل روزنامه رسمی تاسیس شرکت و اصل روزنامه آخرین تغییرات شرکت، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و سابقه کارو مشخصات (فردی) نام و شماره پاسپورت...( تاریخ شروع به کار همراه با تائیدیه روی سربرگ شرکت.)با توجه به نوع سفارت به زبان لاتين

* برای کارمندان شرکت های خصوصی:

کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و روزنامه آخرین تغییرات شرکت‌، گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت، سابقه کار، حقوق و مزایا ( تاریخ شروع به کار‌، میزان حقوق،تاریخ شروع و اتمام مرخصی ) با توجه به نوع سفارت

به زبان لاتين( لیست بیمه از اداره تامین اجتماعی )سابقه بیمه 1سال قبل از سفر.

* برای کارمندان بخش دولتی:

آخرین حکم کارگزینی / آخرین فیش حقوقی

*برای بازنشستگان :

آخرین حکم بازنشستگی /آخرین فیش حقوقی

* برای کسبه:

اصل جواز کسب / اصل کارت بازرگانی

*برای پزشکان:

اصل پروانه مطب/ اصل کارت نظام پزشکی

*برای مهندسان:

اصل پروانه مهندسی/ اصل کارت نظام مهندسی

* برای ساختمان سازان:

اصل گواهی ساختمان/ اصل قراردادهای کاری/ اصل پایان کار ساختمان

* برای وكلا:

اصل پروانه وکالت /اصل کارت وکالت

 

***** برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعالم منبع درآمدشان الزامی می باشد.ماننـــــد

ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز میگردد (حداقل زمان افتتاح حساب بلندمدت می بایست 3 ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد (

مدارک بانکی و مالی

*برای حساب های کوتاه مدت یا جاری :

ریز پرینت 3ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر و تائیدیه بانک مربوطه . با توجه به نوع سفارت از 3 ماه تا 6 ماه می باشد.

* برای حساب های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت

 همچنین برای کلیه موارد می بایست میزان درآمد شخصی حساب های بانکی در آنها مشخص باشد.

*برای حساب هاب بلند مدت:

کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه.

* حداقل مانده حساب :

*بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می بایست 40 میلیون تومان باشد، بدیهی است در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده میبایست حداقل 124 میلیون تومان موجودی داشته باشد.

 

***نکته: افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد***

حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی می باشد.

سند ملکی :

اصل سند مالکیت بنام مسافر.

سایر مدارک :

* اصل گذرنامه با حداقل 6ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته، در صورت عدم وجود گذرنامه های گذشته تکمیل فرم تعهدنامه الزامی می باشد.

*چهارقطعه عکس، رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن

* اصل شناسنامه ها

* اصل سند ازدواج

*اصل کارت ملی

توجه : ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4 به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی می باشد در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام ،مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می باشد.

جهت کسب اطالاعات بیشتردر مورد مبالغ و شرایط ضمانت بازگشت از سفر با کارشناسان فروش ما در آژانس هفت سين گشت تماس حاصل نمایید.

توضیح اینکه : کلیه مدارک جهت ارائه به سفارت خانه مي بايست ترجمه شود .